Известие

Collapse
No announcement yet.

масло мотул за скорости

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• масло мотул за скорости

Искам да ви попитам колеги,предлагат ми масло мотул за скоростите за 25 лв литара,мисля 4е беше ш75 на 90.колата е алфа 156 1,6.Въпроса ми е хубаво ли е това масло???
    фен

Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщение
    Искам да ви попитам колеги,предлагат ми масло мотул за скоростите за 25 лв литара,мисля 4е беше ш75 на 90.колата е алфа 156 1,6.Въпроса ми е хубаво ли е това масло???
    Маслото е точно каквото трябва за твоята кола - пълна синтетика 75W90 и цената при всички марки за това масло е около 25-35лв на литър, слагай спокойно Колата ти събира около 2литра
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Мерси за отговора,проблем ли е 4е по книшка дават тутела 75w80 Tutela Zc 75 Synth ,пробем ли е това 90,пак се извинявам за незнанието ми
      фен

Comment

Ето нещо полезно за който иска да си прави справки за всякакви автомобили и масла http://chevron.earlweb.com/quickdeta...D=1&antiloop=1 Иначе при маслата нерядко дават няколко вида за едно и също, според климат, натоварване и т.н.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Маслото е точно каквото трябва за твоята кола - пълна синтетика 75W90 и цената при всички марки за това масло е около 25-35лв на литър, слагай спокойно Колата ти събира около 2литра
          Да ти кажа не си прав за цената маслото на Tutela е 18,60 за литър!
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
            Да ти кажа не си прав за цената маслото на Tutela е 18,60 за литър!
            Ок аз имах предвид други марки масла, относно Тутела нямам наблюдения, определено не бих си сложил такова, при положение, че това масло на PRISTA е 22лв Доста съмнително ми се вижда спестяването на 10лв по този начин Иначе в книжката и на тубата пише Тутела, ама дали е такова въпрос на догадки. В БГ доста масла идват от Г-я и Т-я, с каквато искаш марка на етикета
            sigpic

Comment

В БГ доста масла идват от Г-я и Т-я, с каквато искаш марка на етикета
              Недей да бъркаш Гърция с Турция!
              В Гърция и ШЕЛ да сложиш, пак е по-добро от турския Кастрал, който е залял цяла България.
              Питай Венци колко струва AGIP-а тук
              Недейте да пишете, че скъпото е хубаво, защото не винаги е така.
              sigpic

Comment

Нито AGIP ще си сложа в колата нито Тутела, но това си е въпрос на лични вкусове. Не съм казал, че са лоши, а че цената ме съмнява. Може и да е добро, нямам намерение да пробвам.
                Темата е за Мотул, защо какъвто и въпрос да изникне се появяват някакви рекламни агенти във форума?!? Еди кой си с Аджипа, еди кой си с Тутелата.
                Last edited by code; d.m.y г., 08:59.
                sigpic

Comment

Нито AGIP ще си сложа в колата нито Тутела, но това си е въпрос на лични вкусове. Не съм казал, че са лоши, а че цената ме съмнява. Може и да е добро, нямам намерение да пробвам.
                  Темата е за Мотул, защо какъвто и въпрос да изникне се появяват някакви рекламни агенти във форума?!? Еди кой си с Аджипа, еди кой си с Тутелата.
                  Съгласен съм с теб, слагай си каквото решиш, колата е твоя
                  МОТУЛ-а е много добър, не казвам обратното, но обясних, че не винаги скъпото означава по-високо качество.
                  Каквото и да сложиш - МОТУЛ, АГИП, Тутела, няма да имаш ядове, сигурен съм Важното при маслата е да се спазват спецификациите, вискозитета и да бъдат истински, а не някакви ментета
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                    Важното при маслата е да се спазват спецификациите, вискозитета и да бъдат истински, а не някакви ментета
                    РЕСПЕКТ
                    sigpic

Comment

вчера смених маслото на скоростите с мотул.не намирам някаква съществена разлика.На колко километра по принцип се сменя?
                      фен

Comment

3 години или 60 000 км

Comment

Working...
                        X